DEGÜSTATION MENU

 

Předkrm  |  Vorspeisse  |  Starter
Husí paštika
Gänseleberpaste
Goose liver paste
 
Frankovka 2012, pozdní sběr, suché, BMVinařství
 
 
Polévka |  Suppe  |  Soup
Silné hovězí consomé s portským vínem a cibulovým koláčkem
Stark Rinder-Consomé mit Portwein und Zwiebelkuchen
Strong beef consomé with Port wine and onion pie
 
 
Hlavní chod  |  Hauptgericht  |  Main course
Filet ze pstruha, podávaný s pyré z pečených paprik 
a pečenými greanile bramborami na másle a rozmarýnu
Forellefilet, serviert mit Püree aus gebackenen Paprikas und mit Butter 
und Rosmarin gebackenen Grenaile-Kartoffeln
Trout fillet served with roasted pepper purée with grenaile potatoes baked with butter and rosemary
 
Côtes du Rhône blanc 2016 AOP, Vinařství Maison Lavau, Francie, oblast Côtes du Rhône
 
&
 
Pečený filet z candáta s pikantní čočkou beluga
Gebackenes Zanderfilet mit pikanten Linsen 
Baked zander fillet with spicy beluga lentil 
 
Cabernet blanc 2016, pozdní sběr, suché, Vinné sklepy Kutná Hora
 
&
 
Krůtí steak s karamelizovanými hruškami, podávaný s rizotem z červené řepy a křenu
Putensteak mit karamellierten Birnen, serviert mit Risotto aus rote Rübe und Meerrettich
Turkey steak with caramelized pears, served with beetroot and horseradish risotto
 
Bagueri Chardonnay 2013, Slovinsko, Klet Brda
 
 
Dezert  |  Nachtisch  |  Dessert
Jablečné noky se skořicí, vlašskými ořechy, rozinkami macerovanými v rumu, polité teplým karamelem
Apfelnocken mit Zimt, Waldnüsse, Rosinen im Rum und mit dem warmen Karamell
Apple gnocchi with cinnamon, walnuts, rum macerated raisins, topped with caramel
 
Tramín červený 2015, výběr z hroznů, polosladké, Vinařství Na soutoku
 
 
Cena |  Preis |  Price
1 440 CZK / osoba vč. vína / Person inkl. Wein / person incl. wine
1 160 CZK / osoba bez vína / Person ohne Wein / person without wine

 

Kontakt

Anschrift:

1. máje 757/29
460 07 Liberec
Tschechische Republik

+420 608 822 822
imperial@pytloun-hotels.cz

Soziale Netzwerke

Sie finden uns ebenfalls in den sozialen Netzwerken, wo wir Sie stets über alle Neuigkeiten und aktuelle Geschehnisse in unseren Häusern informieren.

Kontaktformular

* Alle Felder müssen ausgefüllt werden

Working...